Bogføring for håndværkervirksomheder

Det er hamrende vigtigt det er at du har styr på dit regnskab.


Det er dødsygt at bruge din fritid til at få orden på din bogføring og håbe at alt er som det skal være.  Det er det måske også, men er du sikker?

Få ro i maven

Du kan risikere at din virksomhed bliver udtrukket hos SKAT til at gøre rede for jeres regnskab, bogføring og bilag. Her er det virksomhedens ansvar at dokumentere at alt er i orden, ikke noget med rod i fradrag eller glemte faktura. Alt skal være i orden…. Det såkaldte torskegilde.

Få orden i bilagene

Hvis ikke du har orden i bilagene, så kommer det til at koste en masse tid, muligvis bøder og mange bekymringer inden du sover roligt om natten igen. Du skal derfor lave en aftale med Balling & Holst ApS inden SKAT får øje på din virksomhed, så er det straks en anden sag. Vi er nemlig kniv skarpe til at lave din bogføring uanset om dine bilag ligger i en plasticpose under sengen eller sidder finpudset i en mappe. Vi holder styr på dit regnskab.

Vi oplever ofte glade kunder, som har givet slip på deres regnskab og som har fået mere tid og overskud til at passe deres virksomhed. Bogføringsopgaver som før har taget mange dage at få bragt orden, kan ofte klares på et par timer af os. Det er da en meget god byttehandel for dig?

Få hjælp til din bogføring

Det er aldrig for sent at få hjælp til din bogføring, heller ikke selvom momsen er lige om hjørnet (1 marts, 1. juni, 1. september og 1. december.), eller selvangivelsen skal indberettes inden det er for sent (1. juli). Vi skal nok få styr på sagerne alligevel – også selvom deadlines skulle være overskredet. Kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning.

Få et tilbud, der passer din virksomhed

Ja tak - giv mig et tilbud

Balling & Holst ApS

 
 
   
 
CVR: 41 54 38 25

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

København

Vermlandsgade 51 
2300 København S

Charlottenlund

Charlottenlund Stationsplads 2 
2920 Charlottenlund

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve


 
 
Afdelinger
Balling & Holst ApS | Københavnsvej 106H | 4000 Roskilde | Tlf.: 61 31 30 00