Revision, regnskab og bogføring i København

København

Vermlandsgade 51 
2300 København S
Hos Balling & Holst ApS med kontor centralt i København finder du dygtige bogholdere og revisorer, der er klar til at varetage dine opgaver.

Med os får du ro i maven velvidende, at dine bilag bliver bogført korrekt og til tiden, og at dit samlede regnskab – såfremt du ønsker, at vi også varetager dette – ligeledes er korrekt.

Fordelen ved at bruge Balling & Holst ApS's bogholdere i København er kort og godt, at du slipper for at bogføre selv. Det betyder, at du får tid til at gøre det, du brænder for, og at du får ro i maven velviende, at der er en erfaren bogholder, der hjælper dig.

Når du vælger Balling & Holst ApS får du én fast tilknyttet bogholder. Det betyder, at netop den person får indgående kendskab til din virksomhed, og på den måde har din bogholder også mulighed for at være proaktiv, såfremt der er noget, der kan optimeres.

Netop proaktivitet er i højsædet hos os, og ud over at varetage din bogføring hjælper vi dig også gerne med regnskabsopgaver såsom løn, momsafregning samt debitorer og kreditorer, ligesom at vi er til rådighed, hvis du ønsker hjælp til revisionsydelser som for eksempel årsregnskab, årsafslutning og/eller selvangivelse.
Du er meget velkommen til at kontakte Balling & Holst ApS, såfremt du har spørgsmål eller forespørgsler til vores dygtige bogholdere i København.

Det gør du enten ved at ringe til os på telefon 61 31 30 00 – se vores åbningstider her – eller ved at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så ringer vi dig op for en uforpligtende snak hurtigst muligt.

Læs også om vores andre ydelser

Hos Balling & Holst ApS får du bogholderi, regnskab og revision ét og samme sted. Vi tilrettelægger gerne en løsning, der er 100 procent skræddersyet til dine behov, så du får dét, der giver mening for dig og din virksomhed.

For eksempel hjælper vi også med:

  • Regnskab
  • Afstemning
  • Debitorer
  • Kreditorer
  • Lønafregning
  • Momsafregning
  • Årsafslutning

Hør mere om vores rådgivning tilpasset dig

Læs også mere om Balling & Holst ApS og mød vores team af medarbejdere herunder bogholdere, der befinder sig i København – klik her og kom videre.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os nu

Balling & Holst ApS

 
 
   
 
CVR: 41 54 38 25

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

København

Vermlandsgade 51 
2300 København S

Charlottenlund

Charlottenlund Stationsplads 2 
2920 Charlottenlund

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve


 
 
Afdelinger
Balling & Holst ApS | Københavnsvej 106H | 4000 Roskilde | Tlf.: 61 31 30 00