Mød vores teams

Her møder du vores personale i de funktioner, de arbejder i. Uanset om det drejer sig om ledelsen, vores bogholdere, revisorer eller elever, vil du altid blive taget imod med et smil og med den indstilling, at vi er til for din virksomhed.
 

Ledelsen

Ledelsen i Balling Holst ApS tæller Randi Holm Balling, Malene Holst Larsen og Camilla Krogh Hansen. Vores lederteam har det daglige ansvar for, at alt kører, som det skal – både i forhold til at opretholde et højt fagligt niveau, den høje tilfredshed hos vores kunder og til at fastholde trivslen og arbejdsglæden i vores team. Kort sagt brænder ledelsen for at hjælpe medarbejdere såvel som kunder.

Bogholdere

Vores bogholdere er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med alle dine bogføringsopgaver. Du bestemer selv, hvor meget du vil lave, og hvor meget vi skal lave. Du får altid tilknyttet én fast bogholder fra vores team – det giver dig tryghed for, at din kontaktperson har indgående kendskab til dine opgaver, og at du altid har en tæt dialog med din ”personlige” bogholder. 

Revisorer

Ligesom hos vores bogholdere, får du i vores revisor-team én fast kontaktperson, der lærer dig og din virksomhed indgående at kende. Sammen med din revisor aftaler du, hvilke opgaver, du ønsker, at vi varetager. Vores revisorer lader dig slippe bekymringerne – vi har kyndige øjne (og hænder) til at varetage de tal, der vedrører din virksomhed.

Elever

Hos Balling Holst ApS vægter vi højt, at den næste ”generation” af revisorer og bogholdere får et solidt fagligt fundament og hands on-erfaring med opgaverne i praksis. Vores elever bliver herudover uddannet med udgangspunkt i vores 10 bud, og vi er altid utroligt stolte, når vi sender dem ud i verden med den ballast, de skal bruge for at varetage opgaverne.

Balling & Holst ApS

 
 
   
 
CVR: 41 54 38 25

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

København

Vermlandsgade 51 
2300 København S

Charlottenlund

Charlottenlund Stationsplads 2 
2920 Charlottenlund

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve


 
 
Afdelinger
Balling & Holst ApS | Københavnsvej 106H | 4000 Roskilde | Tlf.: 61 31 30 00