Regnskabshjælp i Roskilde – Balling & Holst ApS

Leder du efter en dygtig partner til at varetage din virksomheds regnskab – og ønsker du nogen, der har base i Roskilde?
 
Hos Balling & Holst ApS tilbyder vi dig at varetage alle aspekter af din virksomheds regnskab, og på et af vores kontorer beliggende på Københavnsvej 106H i Roskilde sidder vi klar til at tage en uforpligtende dialog med dig om dit behov for regnskabsassistance.
 
Når du bruger os til at klargøre dit regnskab – for eksempel i forbindelse med en årsafslutning – får du ro i maven velvidende, at dit regnskab er korrekt afstemt, når du afleverer det til din revisor.
 
Det betyder også, at du slipper for lange eftermiddage – måske endda aften- eller nattetimer – hvor du skal bruge unødig tid og energi på at få orden i dit regnskab. Til gengæld får du med vores hjælp frigivet tid til præcis det, du er god til – og vi bruger tiden på dét, vi er eksperter i, nemlig at give dig tryghed for professionel og korrekt regnskabsassistance.
 
Her på vores hjemmeside læser du om de forskellige aspekter inden for regnskabsopgaver, vi hjælper dig med. Herudover er du, når du bruger Balling & Holst ApS som din samarbejdspartner, altid velkommen til at lægge vejen forbi vores kontor i Roskilde, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale med vores personale.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende dialog om dine behov.

Det gør du enten ved at ringe til os på telefon 61 31 30 00 – se vores åbningstider her – eller ved at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så ringer vi dig op for en uforpligtende snak hurtigst muligt.

Priser på regnskabshjælp

 
Når du vælger os til at varetage dit regnskab, tilbyder vi dig enten at gøre det til fastpris eller på timebasis. Begge løsninger kan have fordele for dig, afhængigt af hvor meget hjælp, du ønsker.
 
Med en fastprisaftale ved du præcis, hvad din virksomhed har af udgifter til regnskabsopgaver hver måned. Det giver dig faste rammer, du kan forholde dig til, og ikke mindst overblik over dine udgifter til denne post.
 
Du kan også vælge, at vi løser dine opgaver på timebasis, som bliver afregnet månedsvis. Denne løsning er god til dig, der måske varetager dele af dit regnskab selv i nogle perioder og derfor ikke ønsker en fast aftale, men ønsker professionel regnskabshjælp i Roskilde i andre perioder.
 
Vil du have afklaring på, hvilken model, der er bedst til dig? Så kontakt Balling & Holst ApS og få en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, som hjælper dig med at afklare, hvilken prismodel, der er optimal for dig.

Kontakt os nu

Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os nu

Balling & Holst ApS

 
 
   
 
CVR: 41 54 38 25

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

København

Vermlandsgade 51 
2300 København S

Charlottenlund

Charlottenlund Stationsplads 2 
2920 Charlottenlund

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve


 
 
Afdelinger
Balling & Holst ApS | Københavnsvej 106H | 4000 Roskilde | Tlf.: 61 31 30 00