Revisor nær Holbæk

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve
Revision kan være svært at håndtere, fordi der er så mange ting, som der skal ting, der skal holdes styr på. Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige paragraffer og love, som ofte bliver lavet om. Som virksomhedsejer er der i forvejen mange ting, der skal holdes overblik over, så regnskaber og økonomi kan hurtigt virke uoverskueligt. Det er dog her, at vi byder ind som revisor nær Holbæk. 
 
Med Balling & Holst ApS som din personlige og professionelle revisor nær Holbæk, får du hurtigt skabt et solidt overblik over dine regnskaber. Vi udarbejder overskuelige bilag, så du altid har styr på din økonomi
Som revisor nær Holbæk ønsker vi at give dig overblikket, så du kan få mere overskud til de mange andre opgaver og ansvarsområder, der følger med det at være virksomhedsejer.
Er du interesseret i, at Balling & Holst ApS skal være din faste revisor nær Holbæk, så kontakt os gerne. Vi klarer regnestykkerne, så du kan lægge din energi i andre dele af virksomheden.

Revision Holbæk

 
Vi tager os af din revision i Holbæk ved først og fremmest at vejlede dig i valget om dit regnskabsprogram. Vi arbejder med forskellige løsninger, som hver især passer til forskellige typer virksomheder. Når du har valgt det regnskabsprogram, der bedst passer til din regnskabstype og størrelse, skaber vi det økonomiske overblik med bilag, som du med faste intervaller, kan sikre dig overblikket over. 
Med flere års erfaring med revision i Holbæk, har vi efterhånden prøvet at arbejde med de fleste regnskabsprogrammer. Vi giver dig gerne et overskueligt overblik over de forskellige løsninger, som vi arbejder med, så du kan træffe det bedste valg. 
 
Er du i tvivl, om du har brug for nogle til at varetage din revision i Holbæk, så kontakt os gerne på + 61 31 30 00 eller book et møde med os her.

Balling & Holst ApS

 
 
   
 
CVR: 41 54 38 25

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve


 
 
Afdelinger
Balling & Holst ApS | Københavnsvej 106H | 4000 Roskilde | Tlf.: 61 31 30 00