Revisor Roskilde

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde
At skabe sig et økonomisk overblik kan være svært. Det er tidskrævende, og der er mange ting, som der skal tages stilling til. Som virksomhedsejer er der i forvejen mange opgaver, der skal klares, så regnskaber kan hurtigt virke som en uoverskuelig pligt.

Som revisor i Roskilde kan vi hjælpe. Vi har flere års erfaring med både revision og bogholderi, så vi både kan hjælpe din virksomhed som bogholder og revisor i Roskilde. Har du brug for en bogholder i Roskilde, kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig her.
Når du skal have styr på din økonomi og dine regnskaber, skal du vælge det regnskabsprogram, som du ønsker, at det skal styres i. Vi har erfaring med de fleste programmer, så vi guider dig gerne igennem de forskellige løsninger på markedet.
Har du brug for en professionel og erfaren revisor i Roskilde, er du velkommen til at booke møde med os. Du kan gøre det direkte via vores hjemmeside.

Revision Roskilde

 
Med en kompetent revisor i Roskilde kan du let få hjælp til din revision. Ved at få andre til at klare revisionsarbejdet får du først og fremmest mulighed for, at kunne fokusere på andre opgaver i din virksomhed. Samtidig sikrer du dig, at arbejdet udføres korrekt, så du ikke kommer i klemme nogen steder.
Balling & Holst ApS hjælper dig gerne med holde orden på din revision i Roskilde, så du får en godt overblik over dine regnskaber. Vi holder dig løbende opdateret med udarbejdede bilag, så du ikke er i tvivl om din økonomi. Det giver dig mulighed for at kunne koncentrerer dig om andre opgaver, du synes er mere interessante.

Er du i tvivl, om du har brug for en til at klare din revision i Roskilde, så kontakt os gerne på + 61 31 30 00

Balling & Holst ApS

 
 
   
 
CVR: 41 54 38 25

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve


 
 
Afdelinger
Balling & Holst ApS | Københavnsvej 106H | 4000 Roskilde | Tlf.: 61 31 30 00