Bogholderi og regnskab i Roskilde

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

Roskilde Virksomhedsguide

Se vores indlæg i Roskilde Virksomhedsguide (se side 89)
Søger du erfaren hjælp til bogføring, fakturering, løn, momsafregning, afstemning og lignende i Roskilde, er du kommet til det rette sted. Hos Balling & Holst ApS tilbyder vi at varetage alle dine opgaver inden for bogføring og bogholderi, og det vil i sidste ende give dig komplet ro i maven i forhold til, at dit samlede regnskab er i orden.
 
Balling & Holst ApS's bogholdere befinder sig lokalt i blandt andet Roskilde, og vi ved, at vores lokale kunder sætter pris på, at vi fysisk befinder os tæt på hinanden. Det betyder også, at du altid er velkommen til at besøge din personlige bogholder i Roskilde og tage en snak om det, der er relevant for dig.
 
Og nu hvor vi er ved det, får du hos os altid tilknyttet én bogholder, der sørger for at løse dine opgaver. Det sikrer dig, at du hos Balling & Holst ApS altid har en person, der har indgående kendskab til din virksomhed, din bogføring og eventuelt dit regnskab.
Du er altid meget velkommen til at kontakte Balling & Holst ApS i Roskilde, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi hjælper dig med din bogføring.
 
Det gør du enten ved at ringe på telefon 61 31 30 00 inden for åbningstid – alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bogføring i Roskilde i dit foretrukne regnskabssystem

 
Fordi vores bogholdere er erfarne i langt de fleste bogføringssystemer, har du også mulighed for at ønske, at vi bruger et bestemt bogføringssystem – så klarer vi det.
 
Hvis du har klaret din bogføring selv indtil nu, og du derfor er vant til at bruge et specifikt system, betyder det, at du slipper for at sætte dig ind i et nyt system, når du vælger at overdrage din bogføring til os.
 
På den måde har du altid selv mulighed for at følge med i din bogføring i det system, du foretrækker – for eksempel e-conomic, C5 eller Billy, hvor sidstnævnte har vundet indpas hos mange i løbet af de sidste år

Befinder du dig langt fra Roskilde?


Intet problem. Uanset hvor du befinder dig i landet, er vi klar til at hjælpe dig med din bogføring og dit regnskab. Du kontakter os blot – så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker.

Hør mere om vores rådgivning tilpasset dig

Læs også mere om Balling & Holst ApS og mød vores team af medarbejdere herunder bogholdere, der befinder sig i København – klik her og kom videre.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os nu

Balling & Holst ApS

 
 
   
 
CVR: 41 54 38 25

Roskilde

Københavnsvej 106H
4000 Roskilde

København

Vermlandsgade 51 
2300 København S

Charlottenlund

Charlottenlund Stationsplads 2 
2920 Charlottenlund

Hørve

Hørve Stationsvej 7
4534 Hørve


 
 
Afdelinger
Balling & Holst ApS | Københavnsvej 106H | 4000 Roskilde | Tlf.: 61 31 30 00